Najnovšie recenzie zo sekcie Bežecké pásy
Je presne vhodný pre účely rodiny a za prijateľnú prijateľnú cenu.Ďakujem.
- Super beziaci pas, nenáročný na poskladanie a aj uskladnenie.
- Tichý chod, vhodný aj do bytu s tlmiacou podlozkou ak je používaný na rýchlu chôdzu.
- Jednoduché prehľadné funkcie
- Super veľkosť na beziacej ploche, vhodný aj pre mužov určite
- Nosnosť bežiaceho pásu a stabilita
- Celkový dizajn
- USB port vcelku dobré hrá
- Nad displejom opierka na mobil, tablet
- Držiaky na ruky sú vpredu, čiže po bokoch máte voľnosť čo je super pri chôdzi ale aj behu určite
Super produkt za veľmi dobrú cenu. Ľahká údržba.
Pas perfektne funguje, osobne nevidím rozdiel medzi tymto a profi vo fitcentrach, krasny dizajn rozsiahli navod, jednoducha montaz a je fakt tichyy, trochu som ho sice musel este premazat ale tak to je bezna udrzba, splnil moje ocakavania❤️
Mám ho len krátko ale zatiaľ som veľmi spokojná,ak bude takto fungovať aj naďalej tak to bola skvelá kúpa.Da sa na ňom aj behať, nielen chodiť,o čo mi prioritne išlo.
Jednoduche ovladanie, pomerne tichý, pevný. Spokojnost.
- kvalitné prevedenie , kopmpaktný , ľahko sa ovláda
- menu len v anglickom jazyku ,
zatiaľ super , stroj pracuje ako má ale myslím že pri používaní v paneláku by spodný susedia mohli byť rušený
- Velmi tichy chod
Appky nic moc, pri behu trocha vrzga ale v ramci ceny je to ok
Reakcia značky Hop-Sport
srdečne Vás pozývame na ďalší nákup!
S priateľským pozdravom,
Tím obchodu Hop-Sport.
- Robustna konstrukcia
- Silny motor
- Funkcia Pause
- Podpora bezeckych aplikacii
- Chybajuce reproduktory, USB vstup
- Zabera dost miesta aj po zlozeni do zvislej polohy
- Pri skladani rukovate sa nedala naskrutkovat jedna skrutka nakolko bol od vyroby zle narezany zavit
- Nema odpruzovacie segmenty
Ak by som kupoval este raz, vybral by som si skladnejsi model, s odpruzenim, s moznostou prehravania hudby, pripadne s USB vstupom.
Tichý chod akurát opruženie by mohlo byť o niečo lepšie.
- tichy chod motora
- Cena zodpovedá vybaveniu bežeckého pásu.
- Spokojnosť.
- Jednoduchosť obsluhy.
Zatiaľ nič.
Ako som spomínal tovar mal nefunkčný zdvih. Spoločne s obchodom sme nedostatok odstránili. Teraz som spokojný a výrobok by som odporúčal.
Reakcia značky Hop-Sport
teší nás takáto úspešná spolupráca
S priateľským pozdravom,
Tím obchodu Hop-Sport.
- Zatiaľ pás máme 3 dní. Za mňa super výrobok.
Super výrobok.Zatial spokojnosť.Odporúčam.
- Tichý chod a perfektne "odhlučnený"
- Skvelé aplikácie
- Bluetooth pripojenie
- Reproduktory slúžia perfektne
Ďakujem, som neskutočne spokojná!
Bežiaci pás je tichý so skvelými možnosťami a veľkým výberom rôznych programov. Reproduktory úplne dostačujúce na počúvanie filmu hudby.. Nemohla som si lepšie vybrať!!!
- Som spokojná s produktom
- dobry produkt
Dobrý výkon, konštrukcia, dizajn a rozmery po zložení. Jednoduchá "montáž" po vybalení produktu, nepotrebujete žiadne nástroje a pás je hneď pripravený na použitie, stačí vyklopiť madlo. Ak nepotrebujete náklon a veľký displej s rôznymi funkciami, dobrá voľba
Zatiaľ som spokojná,cena vyhovujúca aj funkčnosť
Za seba sa musím priznať,že som mala trolinka obavy,lebo veľa pásov je hlucnych..
Tento pás mám doma druhý týždeň,ale ani raz som kúpu neolutovala.
Pomer cena/kvalita super a fungovanie na ňom,nemá chybu.
Odporúčam!!!
- Spĺňa očakávania
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »