Najnovšie recenzie zo sekcie Bežecké pásy
- spokojnosť
- Zatial vyuzivany iba tyzden, ale prve pocity z pouzivania su pozitivne
- Kvalitne zabaleny tovar pri preprave
- Presne instrukcie od vyrobcu potrebne pre montaz zariadenia
- Tichý chod
- Jednoduché ovládání
- Jednoduchá montáž
- Při běhu bez sklonu slyším vrzání
- Občas při rychlejším běhu mi projede pás pod nohou
Pracuje ako má, som spokojný.
- Pouzivam ho kratko
- Prepojenie mobilu s beziacim pasom
- Zatial spokojnost
Nist
Hop-Sport HS-1000LB Wind
Pridané: 15. januára 2024
(naposledy upravené 15. januára 2024)
Zakúpený v Hop-sport
Skvelý dá sa dať pauza a potom ďalej pokračovať
Bežiaci pás som si vybrala vďaka skvelému poradenstvu v diskusiách na FITHAM.SK, ktorá mi pomohla zorientovať sa v obrovskej mase produktov na nete.
Top výrobok, žiadna lacná čína. Tichý stroj zo špičkových materiálov, skladný, maximálna spokojnosť, lepšie vybrať sa nedalo.
- Rýchlosť až do 14,8 km,meria kcal,tep,má automaticky sklon hrs T 280s
- Ráta čas aj odbehnute metre/km
Jedina nevýhoda je ,že si neviem dať stopku pokiaľ si potrebujem napr .odbehnúť na minutku a všetko sa mi vymaže ...Alebo som možno ešte na to neprišla ako len stopnúť pás ,aby mi všetko nevynuloval...
tichý chod, celková spokojnosť
- Bežecký pás má kvalitnú výbavu. Som spokojná
- Pri vyššej rýchlosti je trochu hlučnejší.
Bežecký pás mi došiel v roztrhanej krabici . Prístroj bol poškriabaný na viacerých miestach a tiež plastový kryt na prístroji bol prasknutý . Komunikácia s obchodom je veľmi pomalá a chabá . Nie je to vec ktorá stojí pár eur , čakala by som od nich väčšiu snahu . Neodporúčam !!!
Reakcia značky Hop-Sport
veľmi nás mrzí táto situácia. Okamžite sme kontaktovali nášho dopravcu, keďže k poškodeniu dosšlo počas prepravy. Klientka súhlasila s kompenzáciou, keďže produkt je plne funkčný a pripravený na používanie. Veríme, že to bolo vyriešené k spokojnosti.
Tím Hop Sport
Master F-12
Pridané: 9. januára 2024
(naposledy upravené 9. januára 2024)
Zakúpený v MASTERSPORT.sk
jednoduche ovladanie, ziadne zbytocnosti spojene s peknym dizajnom...
- stupeň sklonu 40° je úžasný, vskutočnosti je to ešte väčší waaaw efekt ako na obrázku alebo videu
- pri kráčaní climbing je na rýchlosti 3 a stupni 25° ráno o 4:20 veľmi tichý
- prvé dojmy v skorej rannej hodine a 5km beh, kráčanie sú super
- bál som sa kratšej plochy a šírky pásy ale je to úplne vpohode, mam 183cm.
- pri behu 10km o tej 4:20 ráno už je trochu hlučnejší, svišťanie pásu sa bude pri vyššej rýchlosti z násobovať. Ale nie je to na zavrhnutie stroja, to určite nie.
- pri rychlosti 6km a viac je počuť mechanický zvuk - stroj jemne vibruje a kolieska na presuvanie ťukajú. stačí keď sa len podložia niečím aby neviseli. Ja so strojom nebudem hýbať, tak ich len odmontujem
- v odkladacom priestore pre tablet a rýchlosti 6km a viac ten tablet prenáša vibráciu a robí to taký nepríjemný zvuk ako ťuká o panel, budem to riešiť prepojením na TV alebo gumovou podložkou pod tablet aby bol zafixovaný, volne položený tam nemôže byť
- pri sklone 40° a chôdzi 1km pri mojej váhe 89kg pás nedrží túto rýchlosť. Moja váha pri tomto sklone ho zrýchli (pás neprešmykuje) je to ako isť autom dolu strmým kopcom pri zaradení jednotky - auto zrýchľuje. Motor 2,5hp nie je asi celkom z tých najsilnejších. Opäť je to len poznatok a stroj nezavrhujem.
- inSPORTline má lepší popis pri svojom, z môjho pohľadu, identickom produkte s ich logom ( je drahší cca o 400€). Ten poznatok je že behať viete max 18km len do výšky sklonu 15° a kráčať viete pre rozpätie sklonu 0° až 40° maximálne 6km. Ak behate neviete spomaliť a prepnúť na kračanie a zvýšiť stupeň stúpania. Vždy musíte ukončiť beh a začať od začiatku chôdzu/ climbing alebo ukončiť chôdzu a spustiť beh- čas a kalórie sa počítajú od nuly.
Zaver: som nadšený. Teším sa na kračanie climbing s použitím záťažovej vesty. Odpruženie pri behu je super. Spojenie s tabletom okamžite, zloženie stroja jednoduché( pre mňa) je potrebné si zavolať ešte jedného pomocníka postačí aj nežné pohlavie. Uvedené negatíva sú skôr poznatky pri oboznamovaní sa so strojom, ktoré nijako nepokazili môj dojem zo stroja a stroj ako taký skôr prekonal moje očakávania najme tým 40°sklonom po možnosti ho reálne použiť. Ja behám polmaratón, a turistikujem, behávam aj napr. Súľovský beh a tento stroj sa hodí skutočne pre každú príležitosť. Tak dúfam, že mi bude tak fungovať/slúžiť pekne dlho.
Capital Sports Infinity Track 2.0
Pridané: 4. januára 2024
(naposledy upravené 4. januára 2024)
Zakúpený v Electronic Star
- Jednoduchá montáž
- Jednoduché ovládanie
- Pás je pevný , stabilný
Pomer cena / kvalita
Pás je skvelý. Vyberala som si podľa váhovej kategórie, tento bol cenovo veľmi prijateľný a mal aj dobré recenzie, podľa čoho som sa rozhodla. Má vlastnú aplikáciu do telefónu, 3 stupne náklonu. Už ho otestovala celá rodina. Aj 6 ročnej dcérke sa veľmi páči.
Nenašla som zatiaľ žiaden nedostatok. Verím že to tak aj zostane.
Reakcia značky Hop-Sport
srdečne Vás pozývame na ďalší nákup!
S priateľským pozdravom,
Tím obchodu Hop-Sport.
Acra GB3900
Pridané: 28. decembra 2023
(naposledy upravené 28. decembra 2023)
Zakúpený v bestbody.sk
- Pás ide perfektne
- Žiadna
- Vysoká kvalita produktu
Zatiaľ ide každý deň hodinu jeden týždeň
Kvalita za rozumnú cenu
Reakcia značky Hop-Sport
pekne Vám ďakujeme za pozitívne hodnotenie!
S priateľským pozdravom,
Tím obchodu Hop-Sport.
- celkom tichý
To nie sú nevýhody pásu, iba postreh:
Pás po počiatočnom nastavení (celý bol úplne vpravo posunutý a premazaní (podľa mňa to malo byť už od výroby z výstupnej kontroly nastavené, transportom sa vycentrovanie nemá, ako prestaviť, rozladiť) šľape, ako hodinky. Ešte trocha vydáva pazvuky od spoja na páse, čo sa má do 15 "motohodín" stíšiť. Dodávaný hrudný pás Polar je nepoužiteľný, merá hlúposti (či v kľude, či v záťaži stále ukazuje od 10 do 40 pulzov menej) odskúšané na dvoch hodinkách s optickým snímačom tepu (viem nepresné, no stále oveľa vieruhodnejšie, ako Polar), ale aj s mojím hrudným pásom Garmin HRM Pro. Škoda, že sa priamo k pásu nedá "pripojiť" iný hrudný pás, iba v aplikácii FitShow je to možné... A áno, pípanie je dosť hlučné (neviete o nejakom service menu? :), pokiaľ je bež. pás v byte a nie fitku
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »