Najnovšie recenzie zo sekcie Bežecké pásy
v záruke reklamovaný 3x na tú istú vadu
- Pevná konštrukcia
- Tichý chod
- Elektrický náklon
- Magnetický držiak na ovládač
- Rozmery
- Málo prehľadná aplikácia
- Hlasné zvukové upozornenia
- Žiadna ochranná fólia na dispeji, v dôsledku čoho hneď po odbalení boli viditeľné jemné škrabance a nerobí to dobrý prvý dojem.
Zatiaľ je v " skúšobnej dobe ", takže uvidíme ako bude slúžiť.
- Skladovanie
- Kolečká - ľahký presun
Tovar mi prišiel poškodený a pri takej sume kompenzácia 20€ je výsmech...odmietli vymeniť za druhý kus...jedine vrátiť a kúpiť znova (už bez akcie)
Klarfit je super, nemusíte navštevovať žiadne fit zariadenia, behať po zaprášených cestách a po uliciach plných smogu. Je skladný, nezaberie veľa miesta máte ho proste doma a je na Vás kedy ho použijete a koľko krát za deň.
- pomer kvalita cena
Pás je OK je dostatočne robustný na tréningy je to v poriadku
- pevná konštrukcia a silný motor, predvolené programy, nízka hlučnosť.
- výborná cena
- menší
- ľahký
- aj keď je deklarovaná nosnosť 130kg, pri mojich 125kg šiel pás citeľne pomalšie a potom sa dvakrát pokazil motor (raz keď pás vyhodil poistky, druhýkrát pri behu sa z motora zadymilo a skapal); obchod bol síce ochotný reklamovať a poslať nový kus, ale zaručene neodporúčam pre ťažšie osoby - lepšie je investovať do poriadneho, drahšieho pása
pre ťažších ľudí zaručene neodporúčam, pre ľahších na sporadické použitie vyzerá byť dobrá voľba
- Produkt používajú staršie osoby, kde cieľom bolo dať im možnosť v domácom prostredí chodiť a tým dostatť do pohyby nohy a telo.
- Super nosnosť (120kg).
- Jednoduché ovládanie.
- Dlhé rukoväte.
- Malá hmotnosť produktu, chcelo by to aspoň +10kg nakoľko ak tam chodí 120kg muž, tak to už nie je stabilné.
- Jednoduchá montáž, intuitívne ovládanie, prehľadný display.
- Váha výrobku s ohľadom na stabilitu.
- Rukoväte by mohli byť o 5-10 cm dlhšie aj keď sa používajú skôr len pri chôdzi.
Veľmi dobrá kvalita prevedenia i mohutnosť konštrukcie a super je i to, že montáž je len v 3 skrutkách, čo zvládne každý aj bez manuálu. Z pohľadu použiteľnosti veľmi prehľadný displej, jednoduché intuiívne ovládanie, super výber predvolených profilov tréningov. Na prvé otestovanie super, uvidíme, čo bude tak za rok po každodennom používaní.
- Tichý
- Množstvo programov
- Možnosť zloženia takže nezaberá veľa miesta
Napriek krátkej dobe používania som spokojná a oceňujem tichý a plynulý chod.
S pásom som spokojná, je výborný.
Dúfam, že dlho poslúži.
- Nezaberie veľa miesta
- Praktický na skladovanie
- Ľahko sa ovláda
Zatiaľ ide bez problémov. Držiak mohol byt vyšší alebo nastaviteľný na výšku.
- Behaci pas mam len tyzden ale prve dojmy su pozitivne
- Dobre citatelny display
- Tichy chod
- Jediná nevýhoda je, že je príliš ťažký. Inak nič iné vytknúť nemôžem
- Pohybová aktivita nezávislá od počasia v pohodlí domova, odporúčam.
- musíte sa držať rukovätí, bez držania si do nich udierate ruky. mali by sa dať zohnúť, zavadzajú
- Tichý
- Akciová cena
- Praktický
Skvelý bežecký pás. Bola som prekvapená, aký je tichý. Vyhovuje nám vo všetkých smeroch, hlavne max záťaž až 120 kg, takže môžeme využívať obaja (aj manžel). Konečne môžem chudnúť zábavným spôsobom. Keďže bol v akcii, aj cena bola super. Odporúčam všetkým.
Zobrazujem 41 - 60 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Ďalšie »