Najnovšie recenzie zo sekcie Bežecké pásy

Xiaomi KingSmith WalkingPad R1

Xiaomi KingSmith WalkingPad R1

Overený zákazník GREJT s.r.o. Veronika

Pridané: 11. marca 2023

Zakúpený v GREJT s.r.o.

Odporúča produkt
  • splnil vsetky ocakavania, od dizajnu po skvelu funkcnost, skladnost, tichost chodu, jednoduche ovladanie, zatial naozaj nema chybu.

ziadna

Overený zákazník Hop-sport Daniel

Pridané: 7. marca 2023

(naposledy upravené 7. marca 2023)

• Jednoduché ovládanie
  • Fajn dizajn
  • Pomer súčastná cena a víkon OK
  • Spratný
  • Užsia bežecká plocha
  • Nedá sa mi napárovať bluetooth

Pás využívam ako diagnostický nástroj v mojom zariadení. Pre moje potreby postačuje čo to nostnosťou a aj rýchlosťou. Nedokázal som sa zatiaľ naň pripojiť cez bluetooth. Uvidím časom. Jedna vec čo ma mrzí tak pás po mojom objednaní za pár dní klesol na cene v zaokrúhlení pomaly o 100€ .

Reakcia značky Hop-Sport

pekne Vám ďakujeme za pozitívne hodnotenie!

inSPORTline Tyrion

inSPORTline Tyrion

Overený zákazník inSPORTline.sk Overený zákazník

Pridané: 4. marca 2023

Odporúča produkt
  • Použiteľský manuál je neúplný a nepresný. Na obrázkoch chýba akékoľvek označenie napájania zo siete a vypínača. Popis spustenie pásu navodzuje dojem, že sa spúšťa na rukoväti. Bluetooth je opísaný zle, nezodpovedá skutočnosti. Pri mazaní sa udáva sledovať hladinu maziva. Ako ? Popis možných porúch je absolutne zlý, iba bod E6 je zrozumiteľný. Ako zistiť chybu senzora, výkyvy prúdu? Opis prístroja by mal byť aspoň tak obsiahlý ako je opis cvičení pred a pri ňom.

Prístroj je dobrý, ale návod na použitie absolutne nevyhovuje.

Acra GB4500

Acra GB4500

Overený zákazník MALL.SK Overený zákazník

Pridané: 1. marca 2023

(naposledy upravené 1. marca 2023)

Zakúpený v MALL.SK

• Super velky pas
  • Rýchlosť alo aj sklon super
  • Celkom aj stabilita len treba poriadne vyvavazit stroj pri mojich 110 kg
  • Zasekava sa mi rýchlosť
  • Pred sebou mate panel kde sú predvolené rýchlosti 3,5,7,9,12.... Ak chcete rýchlejšiu rýchlosť potom prepinane s tlacitkom, ktoré je aj na rukoväti. Tukol som asi trikrát a nasledne to seklo a rýchlosť bola zrazu 22km/h nedalo sa to znížiť musel som to vypnúť. Alebo zapol som stroj dal som si rýchlosť 5 km/h a zniciho nic znovu na 22 a seklo... naposledy mi to uz nerobilo...pas mam cca 10 dni

eva eva

Pridané: 24. februára 2023

Odporúča produkt
  • super cena - kupovali sme so zlavou
  • tichy chod
  • jednoducha montaz
  • bez namahy sa da zlozit a odstavit do rohu
  • nekomplikovane ovladanie, jednym stlacenim mozte zmenit rychlosti, bez zbytocneho klikania
  • na displeji je drziak, kde sa da polozit mobil alebo tablet, takze pocas behu mozte nieco pozerat
  • videotrening
  • k pasu darcek - nastavitelne zavazia na clenky/zapastia

Tento bezecky pas sme vybrali na zaklade pomeru ceny a pozitivnych recenzii. Kedze bol v zlave, bol to jasny vitaz. Kupovali sme ho pre manzela, povodne som bola proti, a teraz ho vyuziva cela rodina no najma ja. Je uplne lahko ovladatelny, takze clovek nemusi byt expert, aby to zvladol. K pasu je aj link na videotrening, ktory moze pomoct pri zaciatkoch alebo ako motivacia pri behu. Pas disponuje aj roznymi programami, ale kedze nie sme velmi na citanie manualov, zatial behame podla vlastneho uvazenia. To, ze sa da zlozit a tym padom nezabera vela miesta je urcite velka vyhoda pre male priestory. Prenasat sme ho este neskusali, ale podla navodu by to nemal byt problem.
Objednavali sme cez insportline.sk, doprava zadarmo, pas prisiel do 3 dni od objednavky a dostali sme aj darcek.

Capital Sports Pacemaker F120

Capital Sports Pacemaker F120

Overený zákazník VEGAONLINE.sk Overený zákazník

Pridané: 20. februára 2023

(naposledy upravené 20. februára 2023)

Zakúpený v VEGAONLINE.sk

Odporúča produkt
  • Velmi kvalitny stroj za neskutocnu cenu
  • Robustna konstrukcia
  • Tichy chod
  • Odkladaci priestor, lista na tablet/mobil
  • Chyba mi tlacidlo na pozastavenie (PAUZA) behu. Po zastaveni pasu a bezprostrednom opatovnom rozhybani pasu hodnoty zacinaju od nuly a nepokracuju od predchadzajucich odbehnutych km atd....
Housefit Tempo 20

Housefit Tempo 20

Overený zákazník MASTERSPORT.sk RiMi

Pridané: 17. februára 2023

(naposledy upravené 17. februára 2023)

Zakúpený v MASTERSPORT.sk

Odporúča produkt
  • Elegantný a kvalitný bežecký pás. Veľmi nám vyhovuje, cenovo aj rozmerovo tiež s vybavením funkcií. Na displeji sa zobrazuje čas, rýchlosť, kalórie, vzdialenosť, tepová frekvencia, 12 programov, tiež má MP3 prípojku a reproduktory. Viac nepotrebujeme - už iba behať :)
Hop-Sport HS-1500LB Vista

Hop-Sport HS-1500LB Vista

Overený zákazník Hop-sport Mima

Pridané: 16. februára 2023

Odporúča produkt
  • Spoľahlivosť,má všetky dôležité funkcie vrátane automatickeho vypnutia

Reakcia značky Hop-Sport

pekne Vám ďakujeme za pozitívne hodnotenie!

Hop-Sport HS-1200LB Soul

Hop-Sport HS-1200LB Soul

Overený zákazník Hop-sport Overený zákazník

Pridané: 16. februára 2023

• Som veľmi spokojná

Reakcia značky Hop-Sport

veľmi nás teší Vaša spokojnosť s tovarom od nás!

Capital Sports Pacemaker F80

Capital Sports Pacemaker F80

Overený zákazník Andrea Shop Ľubomír

Pridané: 15. februára 2023

Zakúpený v Andrea Shop

Odporúča produkt

Trosku ťažšia montáž ale dá sato zvládnuť. Funkčnosť výrobku zatiaľ super a čo som prekvapený keď už si chcete pustiť aj hudbu pri behanie reproduktory vcelku fajn hrajú.
Za mňa spokojnosť.

inSPORTline Akamar

inSPORTline Akamar

Overený zákazník inSPORTline.sk Dusan

Pridané: 14. februára 2023

(naposledy upravené 14. februára 2023)

Odporúča produkt
  • Montaz jednoducha, cca 15min. Na rozbalenie sa pripravte dvaja, je to kus stroja a je dost tazky.
  • Spustenie, zlozenie jednoduche.
  • Pocet programov je pre nas dostacujuci, 5-rocna dcera si to hned oblubila. El. ovladanie sklonu je super, aj nastavovanie rychlosti.
  • Stroj vyzera robustny, hlucnost je akurat. Mame ho v dome, tak neviem posudit ak by bol na poschodi.
  • Cena bola super. Chcel som povodne lavister, pockal som po vianociach a spravil som dobre. Cena klesla, takze Akamar bola jasna volba. Insportline ma milo prekvapil.

Od vyberu, cez dorucenie az po vyskusanie vsetko prebehlo ok. Odporucam bezecky pas aj obchod.

Overený zákazník Electronic Star Lenka

Odporúča produkt

Nemám ešte všetky vychytávky vyskúšané,ale je komfortne veľký,krásny dizajn,ktorý neruší ani v obyvyčke a je tichý a pevný.

Overený zákazník Electronic Star Overený zákazník

Pridané: 14. februára 2023

(naposledy upravené 14. februára 2023)

Menší, ale nám vyhovuje.

inSPORTline Sprynkl

inSPORTline Sprynkl

Overený zákazník inSPORTline.sk Overený zákazník

Pridané: 13. februára 2023

Odporúča produkt

Super stroj za rozumnú cenu. Úplne mi to stačí

Overený zákazník Electronic Star Mirka

Pridané: 12. februára 2023

• Tichý chod
  • Super appka
  • Malé rozmery
  • Po zložení zaberie minimum miesta
  • Cena
  • Neviem o žiadnej

Je super. Dlho som pokukavala po nejakom páse a konečne som našla, čo spĺňalo moje kritériá.

Master F-03

Master F-03

Overený zákazník MASTERSPORT.sk Tomáš

Pridané: 12. februára 2023

Zakúpený v MASTERSPORT.sk

Neodporúča produkt

tovar bežecký pás Master F-03 som síce dostal včas, ale v katastrofálnom stave. Že sa nehanbíte takýto tovar vôbec vyexpedovať. Tu je výpis závad, ktoré som našiel po rozbalení tovaru, ktorý bol zjavne už predtým skladaný a vrátený, lebo balenie bolo potrhané a polepené a niektoré šrauby a diely boli zmontované, čo nezodpovedalo návodu:

1. Pravá kovova lišta pásu je evidentne z výroby zle a nakrivo zvarená lebo je vykrivená po celej dĺžke, čo sa dá len zlomiť a nanovo zvariť
2. To spôsobuje, že poriadne nefunguje magneticke ani mechanické brzdenie čo je základná funkcia regulácie pásu, takže v podstate ide jednou rýchlosťou a dá sa zatiaľ zabrzdiť hoci je brzda ku kotúču nakrivo
3. Pravá plastová lišta je v strede zlomená a jej kus je vylomený
4. Kúsok ľavej plastovej lišty je odštiepený
5. Chýbali 4 šrauby
6. Dva šrauby boli nepoužiteľné kvôli vydretým závitom - jasný dôkaz, že ide o už skladaný a vrátený tovar
7. Kvôli vykrivenej pravej strane ide aj pás nakrivo a nedá sa vyaretovať
8.K tovaru nebola priložená faktúra ani na kartóne ako ma ubezpečovala pani od vás telefonicky, takže číslo fa som do reklamácie priložiť nemohol
9.Display bliká

Overený zákazník inSPORTline.sk Juraj kozar

Pridané: 10. februára 2023

Super spokojny

Overený zákazník Hop-sport Ján

Pridané: 9. februára 2023

Odporúča produkt
  • Tak zhaňal som pas s vyššiou nosnosťou..ten je 130kg ..oceňujem.,a motor ma fajn vykon 1,5kw...Za tu cenu ok

Je to behanie po rovine,nevadi,no niektore pasy sa daju nastaviť aj do sklonu...

Reakcia značky Hop-Sport

teší nás takáto úspešná spolupráca

inSPORTline inCondi T70i II

inSPORTline inCondi T70i II

Overený zákazník inSPORTline.sk Marek

Pridané: 8. februára 2023

Odporúča produkt
  • Bezecky pas je vyrobeny kvalitne, posoby pevne, je tichy a co je velka vyhoda je aj skladny. V zlozenom stave sa s nim lahko manipuluje. Taktiez poskladanie pasu a zapojenie vsetkych casti nie je nic zlozite kazdy by to mal hravo zvladnut. Zacinam ten pas pouzivat zatial som spokojny.

Overený zákazník Electronic Star Overený zákazník

Pridané: 7. februára 2023

Odporúča produkt

Skúšam stroj len pár dní, zatiaľ nemám čo vytknúť.

Zobrazujem 241 - 260 zo 500 recenzií 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25