Najnovšie recenzie zo sekcie Bežecké pásy

TRINFIT Gara T400i

TRINFIT Gara T400i

Overený zákazník Fitham.sk JATO

Pridané: 11. júna 2023

Odporúča produkt
  • S pásom sme nadmieru spokojný je skvelý a praktický super sa na ňom športuje
  • Žiadna

Pás vrelo odporúčam všetkými 10

Hop-Sport HS-1400LB Bolt

Hop-Sport HS-1400LB Bolt

Overený zákazník Hop-sport Miša

Pridané: 7. júna 2023

Odporúča produkt

Síce ho používame ešte len týždeň ale sme veľmi spokojní. Bežiaci pás je tichý, dostatočne veľký čím je bezpečný, má aj USB vstup čiže môžem mať pripojený mobil a pozerať film, pri prepínaní rýchlosti sa údaje o cvičení nevymazávajú. Cena super. Pre domáci tréning doporučujem všetkými 10.

Reakcia značky Hop-Sport

srdečne Vás pozývame na ďalší nákup!

Housefit Tempo 40

Overený zákazník Electronic Star Em

Pridané: 6. júna 2023

Zakúpený v Electronic Star

• pomer cena a kvalita
  • predvolené programy - vhodné najmä pre začiatočníka
inSPORTline Lavister

inSPORTline Lavister

Overený zákazník inSPORTline.sk Marcel Stehlík

Pridané: 5. júna 2023

Odporúča produkt
  • kompaktná veľkosť, keď to porovnám s inými bežiacimi pásmi
  • bytelná konštrukcia
  • bál som sa hlučnosti motora, ale na koniec tento strach bol neopodstatnený, nemusíte sa ho báť používať v byte, susedia budú ok :)
  • hlučné pípanie pri štarte, zmene rýchlosti atď., to otravné pípanie by som úplne zrušil (dá sa s tým žiť samozrejme, len nechápem na čo to tam je)
  • nie je to chyba, ale treba na to myslieť, tento pás je jeden z tých menších, čo je fajn, lebo sme v byte. Obrovskú "rárohu" by sme nemali kde dať, na druhej strane keby bol ten pás širší tak by to nebolo na škodu. Takže ak ste z domu a máte dostatok priestoru, kúpte niečo väčšie, ak ste v byte, tak toto je pre vás tá správna voľba.
  • keď vám príde, tak je dobre mať po ruke známeho alebo dobrého susedu, ktorý vám pomôže dopraviť ho do bytu (tá krabica je celkom veľká a rátajte aj s váhou palety). Skladať ho taktiež musia dvaja ale to zvládnete s priateľkou/ženou/starším dieťaťom.

Celkovo hodnotím tento pás jednoznačne kladne a ak by som to mal zhrnúť, tak určite by som šiel do tohto modelu ešte raz.

Overený zákazník inSPORTline.sk Miro

Pridané: 4. júna 2023

(naposledy upravené 4. júna 2023)

Odporúča produkt
  • Skladny a funkčný pre tréning rýchlej chôdze a ľahkého behu

Produkt som si zakúpil pre zníženie hmotnosti a lepšej kondičky bez toho aby som si na bežeckom pasy nezničil kolena,som plne spokojný za dva mesiace som schudol 10kg bez zmeny jedálneho lístku a cítim sa super pravidelným cvičením na tomto pase,odporúčam

Duvlan Cairo

Hop-Sport HS-900LB Clip

Hop-Sport HS-900LB Clip

Overený zákazník Hop-sport Overený zákazník

Pridané: 30. mája 2023

(naposledy upravené 30. mája 2023)

Odporúča produkt
  • Nice design. Convenient to have at home. Easy to pack.
  • There is no pause button when you run

Reakcia značky Hop-Sport

veľmi nás teší Vaša spokojnosť s tovarom od nás!

TRINFIT Gara T800i Sport

TRINFIT Gara T800i Sport

Overený zákazník Fitham.sk Overený zákazník

Pridané: 28. mája 2023

• Kvalitne prevedenie
  • velky display
  • odpruženie

super stroj, na domáce použitie odporúčam

Kingsmith Walking Pad TRR2F R2

Kingsmith Walking Pad TRR2F R2

Overený zákazník Alza.sk Anton

Pridané: 26. mája 2023

(naposledy upravené 26. mája 2023)

Zakúpený v Alza.sk

• tichý chod prístoroja
  • skladný
  • pevný
  • zvláda aj trocha nad max. váhový limit
  • appka v mobile je fajn
  • prepojenie s Apple Zdravie
  • praktická odkladacia polica integrovaná v madle/držadle
  • odpojitelný kábel + on/off spínač
  • pri tréningu a pri prepojení s Apple Zdravie vám nezapočíta tréning ale len dopočíta kroky/výdaj cal. takže som to vyriešil zrušením prepojenia a samostatným tréningom na Apple Watch
  • pri vysunutom madle/držadle nie je možné spustiť automatický režim
  • myslel som že sa budem vedieť prejsť aj neskoršie večer keďže prístroj sám o sebe je tichý, no došlap vydáva dutý zvuk ktorý je pomerne hlasný

určite každému odporúčam verziu s madlom/držadlom - pás som si kupoval primárne len na chôdzu, a tak som zvažoval aj pásy bez držadla - ako velmi som sa mýlil - aj pri chôdzi, keď človek napr. sleduje tv alebo pozerá do mobilu, občas stratí balans a vtedy je to držadlo na nezaplatenie!
kúpu určite neľutujem, odporúčam každému

Capital Sports Pacemaker F120

Capital Sports Pacemaker F120

Overený zákazník Electronic Star [email protected]

Pridané: 25. mája 2023

Zakúpený v Electronic Star

Odporúča produkt

Tichý chod, presné nastavenie programov,pekný desing, skladný. Ďakujem.

inSPORTline inCondi T420i

inSPORTline inCondi T420i

Overený zákazník inSPORTline.sk cicuška

Pridané: 13. mája 2023

• Hudba, film, ....

Pustím si film na youtube, alebo správy na nete a bežiiiiiiiiim. Môžem si naprogramovať vlastný tréning.. ...rýchlosť, vzdialenosť, intervaly, stúpanie.......proste paráda. Synchronizácia s telefónom a ďalšie možnosti tréningov. Dve odkladacie miesta na fľašu. Odkedy ho mám, odložila som svoje Kangojumps a nechodím von, hlavne keď prší alebo fúka. Tréningy viem korigovať podľa telovej frekvencie, keďže mám pás na jej meranie. Sám sa ohlási, keď potrebuje premazať. Môže ho používať každý, bez akéhokoľvek obmedzenia.

Overený zákazník inSPORTline.sk Bea

Pridané: 9. mája 2023

• Skladny, jednoduchy na ovladanie

Zisla by sa o par cm dlhsia plocha na chodzu a pauza, aby sa to zakazdym nevynulovalo…

TRINFIT Gara T300i

Hop-Sport HS-1200LB Soul

Overený zákazník Hop-sport Johny

Pridané: 3. mája 2023

Odporúča produkt
  • zatiaľ ok, uvidíme po nejakom čase

Reakcia obchodu Hop-sport

teší nás takáto úspešná spolupráca

inSPORTline Sprynkl

inSPORTline Sprynkl

Overený zákazník inSPORTline.sk Overený zákazník

Pridané: 3. mája 2023

Odporúča produkt

Zatiaľ sa spoznávame. Stroj mi priateľ relatívne rýchlo zložil. Zvykám si na sklon. Keďže som po operácii, táto záťaž mi postačuje. Škoda, že je sklon fixný. Nie, každý zvláda šlapanie do kopca. No verím, že bude dobrý pomocník.

Hop-Sport HS-2500LB Aspire

Hop-Sport HS-2500LB Aspire

Overený zákazník Hop-sport Dada

Pridané: 1. mája 2023

• Širka pasa
  • Nehlučny
  • Upne staci pre domace cvicenie
  • Skadny

Treba ratat s mensim krokom nakolko ovladacia doska je uchytena v prvej tretine pasa.

Reakcia obchodu Hop-sport

teší nás takáto úspešná spolupráca

inSPORTline inCondi T45i

inSPORTline inCondi T45i

Overený zákazník inSPORTline.sk Patricia R.

Pridané: 25. apríla 2023

Odporúča produkt

Perfektný bežiaci pás, odporúčam !

Capital Sports Infinity Pro 4.0

Capital Sports Infinity Pro 4.0

Registrovaný používateľ Registrovaný používateľ

Pridané: 24. apríla 2023

(naposledy upravené 18. mája 2023)

Neodporúča produkt
  • Dostatočná bežecká plocha (50x140) aj na beh, robustné prevedenie, pomerne tichý chod, nekomplikovaná montáž. Množstvo programov, možnosť nastavenia vlastných programov. Konektivita s Kinomap. Zatiaľ ho máme len pár dní, tak uvidím.
  • Stroj váži 100 kg, takže je treba aspoň 2 ľudí na vyloženie a prepravu. Ale to neberiem ako negatívum - len treba na to myslieť.
  • Zariadenie má bluetooth pripojenie, ale to je použiteľné len na pripojenie k funkcii Kinomap, na nič iné. V popise má uvedené integrované bluetooth reproduktory, ale zatiaľ som sa na nich nedokázal pripojiť. Osobne si myslím, že tie otvory sú len "fake" a ak by som tu riadiacu skrinku otvoril, tak tam žiadne nebudú (podobnú skúsenosť som našiel niekde na webe u nejakého nemeckého zákazníka, ktorý to rozobral a reproduktory nenašiel). Som dostatočne technicky zdatný, aby som sa na obyčajné bluetooth reproduktory dokázal napojiť.
  • Pri takomto stroji by som privítal USB konektor, aby sa nemusel tablet nabíjať zo zásuvky.
  • Akákoľvek zmena počas programu (zmena rýchlosti, náklonu ...), alebo nastavenia je spojená s hlasným pípnutím, čo môže vadiť.
  • Okrem Kinomap nie je zariadenie kompatibilné s inými aplikáciami. Mám 2 tablety, napojil som sa dokázal iba na jeden z nich, pričom aj ten, na ktorý som sa nenapojil má Android verziu 6.0, čo by mala byť dostatočná pre napojenie.
  • Nevedel som identifikovať maximálne zaťaženie, niekde je uvedené 100kg, niekde 110kg a niekde 130 kg. Predajca mi potvrdil 130 kg, výrobca mi poslal informáciu, že je to 110 kg. Tak naozaj neviem, čo je pravda. Úprimne, na taký veľký stroj mi príde maximum 110 kg veľmi málo.
  • Okrem toho si myslím, že prípadná dostupnosť náhradných dielov je diskutabilná.
  • Neviem, či je to pásom (pri starom som to nemal), ale počas behu, ak sa chytím pásu (jeho kovovej časti), tak preletí statický výboj. Pás som už 2 x namazal (samozrejme, dodaná fľaštička s mazadlom vydržala jedno namazanie), ale tie statický výboje neprestali.

Pás mi odporučil známy, ktorý ma verziu 2.0. Ja mám doma všetky zariadenia od InSPORTline, kde mám overené komunikačné kanály aj na prípadné reklamácie a vždy to fungovalo (dodávky náhradných dielov, opravy atď). Trochu som teda pochyboval, ale nakoniec som šiel do tohto pásu od Capital Sports v inom e-shope (Electronic-Star), cena a vybavenie hralo v prospech modelu Infinity Pro 4.0.
Bežiaci pás mi došiel poškodený, krycí plast motora bol na miestach spojov nalomený a vysunutý. Netuším, či je problém u prepravcu alebo výrobcu. Predajca mi korektne ponúkol zľavu, keďže na funkčnosť to nemalo vplyv a tak som testoval, či to akceptujem. Pozitíva a negatíva som už popísal. Keď som sa pýtal na náhradný diel, ak by som si raz chcel ten kryt zadovážiť, tak mi prišla odpoveď, že u výrobcu to nemusí byť možné, čo ma zarazilo. Mám skúsenosti, že pri aktívnom cvičení sa stále niečo môže pokaziť, zlomiť a nedostupnosť náhradných dielov je problém.
Celkovo neviem, či som urobil dobre, že som sa rozhodol pre tento pás od tohto výrobcu, uvidím po nejakom čase, pokiaľ si ho nakoniec nechám - čo ešte nie som rozhodnutý. Baliť 100 kg hovädo spať do megakrabice je tak na 2 hodiny a ešte jedného chlapa. Nemám z toho zatiaľ veľmi dobrý pocit, môžem sa však mýliť a kvalita stroja ma po mesiacoch presvedčí, ak sa rozhodnem nevrátiť ho. Tie pravdepodobne neexistujúce bluetooth reproduktory, ktoré sú v popise stroja ma však celkom "dostali". Písal som túto recenziu k produktu aj na Electronic-Star, na e-shop, kde som to kupoval, ale ani raz mi ju neuverejnili, lebo som dal asi len 3 hviezdičky a mal som niekoľko spomenutých nedostatkov.
Posledný bežiaci pás mi slúžil bez väčších problémov 7 rokov, čo je pre mňa merateľná referencia.

Housefit Tempo 10

• cena
  • pomer cena/kvalita
  • možnosť behať nahý :D
  • držiak na mobil/tablet
  • jednoduchá práca z bežeckou plochou
  • nezapadali do seba úplne diely, bolo sa treba trošku viac potrápiť
  • nedá sa vypnúť zvuk - strašne piskľavé , každé zatlačenie hociktorého tlačidla
  • zle tvarované držiaky na vodu - fľaša v nich dobre nedrží

Za tú cenu som s pásom spokojný, šírka pása je pre mňa akurát. Dĺžka pása môže byť pre vyšších užívateľov možno nedostatočná (ja mám do 170 cm). Hlučnosť pásu neviem porovnať, bývam v byte zatiaľ sa nikto nesťažoval ale používam hrubšiu podložku .

Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25