Najnovšie recenzie zo sekcie Bežecké pásy
- vynikajúci pre domáce cvičenie
- tichý
- v prípade potreby sa dá ľahko poskladať, potom nezaberá veľa priestoru
- dobrý pomer cena a kvalita
- jednoduchá manipulácia
- Zasekáva sa pás
Mala som dostať mazací olej na bežiaci pás ale nedostala. Pás sa stále zasekáva. Nespokojná som bohužiaľ. Prosím o nápravu.
- po zabehnuti tichy chod
- velka a siroka bezecka plocha na ktorej sa pohodlne bezi bez potreby sustredenia sa na polohu na pase
- dobre pruzenie pasu
- robustny pas s plynulym chodom bez citelnych vykyvov
- dobry rozsah sklonu aj rychlosti
- lahko sklopny
- plocha displeja je pomerne nevyuzita, premenlive udaje su iba na cca 1/4 plochy, 3/4 plochy neukazuju nic
- prvych 10 behov som si musel zvykat na obcasne vrzganie
- pre beh absolutne nepouzitelne prednastavene programy (pri kazdej zmene sklonu sa zmeni rychlost na minimalnu) preto z prednastavenych programov je vyuzitelny iba odpocitavanie casu a km.
- ukazovatel srdcoveho pulzu tam ani davat nemuseli, pri behu z hrudnikovym pasom nezobrazuje spravne udaje ale udaje ktore su aj o 30 uderov za minutu nizsie, pri vyuziti iba snimacov (bez HP) trva aj minutu kym ukaze "mozno" relevantny udaj
- spalene kalorie su nastavene asi na 30 kilove dieta (po 7 km 200 kcal)
- nemoznost vyuzit bluetooth na prehravanie hudby
- zatka na doplnanie mazacieho oleja nie vzdy dostatocne tesni najma po doplneni oleja pri zdvihnutom pase
Hodnotenie pisem po roku a pol aktivneho uzivania pasu s cielom posunut pozitivnu recenziu (v primere ide pas 4 krat tyzdenne ) behame na nom dvaja, niekedy aj po sebe (85kg a 45kg), pas v pohode zvlada hodinu a pol nepretrziteho behu.
Vyborny pomer kvalita cena (preto 100%), s kupou sme spokojni pas splnil nase ocakavania.
- Výhoda
Výhoda
Zatiaľ všetko super
- Príjemné jednanie a rýchle dodanie
pre krátku dobu neviem ešte presne určit kvalitu výrobku
- Po zložení pásu bolo v návode , že pred použitím použiť mazanie , nebolo by zle keby niejaky olej bol súčasťou pásu , aby som nemusela na druhý deň chodiť po obchodoch zháňať maznanie na bežiaci pás
- Bežiaci pás je zatiaľ ok ale mám ho len veľmi krátko , vyzerá super cena je primeraná zatiaľ som spokojná
- Pevnejšia konštrukcia
- Lepšie parametre v porovnaní s podobnými pásmi v rovnakej cenovej relácii
- Prehľadný displej
- Ovládanie na rukoväti
Pás mám pomerne krátko, ale mala som v prenájme základný model. V porovnaní s ním je tento pevnejši, má viac funkcií, krajší dizajn.
Vhodný pre začiatočníkov, ale aj pre kondične zdatnejších pre bežné použitie
- som spokojna , odporučam
Tichý
- super
- chyba slovenský návod
super , super
Spokojnost zatial vyskusala aj rychlu chodzu aj beh
Dobrý deň, zhrniem to v skratke..tovar splnil moje očakávania, doprava taktiež v poriadku (vrátane komunikácie s dopravcom).Sklamal ma fakt ked sme tovar otvorili že bola zlomená jedna plastová časť a po kontrole sme zistili že jedna skrutka bola zaskrutkovaná nie v správnom uhle, čo spôsobilo že sa kryt odlomil. Môj názor je ten že tento tovar niekto už kupil a nasledne vrátil (čo je síce v súlade s podmienkami ale doplatila som na to ja). Preto, by ma zaujímalo, ak niekto vráti tovar, či prebehne z vašej strany aj kontrola v akom stave bol tovar vrátený. Môj názor je, že predošlému majiteľovi sa to pri montáži zlomilo a nepriznal sa k tomu.Tak asi tak.
- Pomer cena výkon
- Kvalitné prevedenie
- Rozmery
- Skladovatelnosť
- Prepojenie s fit aplikáciou
- Hrudný pás
- Mobilná aplikácia nemá prepojenie s Google Fit
Bežecký pás mi pre domáce použitie plne vyhovuje. Snáď len mobilná aplikácia by mohla byť lepšie prepracovaná, chýba mi prepojenie s Google fit. Takisto ovládací panel by mohol byť o dačo lepšie urobený,ale pre samotné užívanie pásu to nemá vplyv.
- Super
Výborný po všetkých stránkach.
s produktom som velmi spokojná
- Výhodné
- Super na domáce športovanie, tichý chod, výber z 12 programov na tréning,super
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »